[19 ANYS] Càpsula #5 ALERTA

ALERTA

Fa uns quants anys que quatre xavals de la Sedeta s’ajuntaven per crear un grup de música, que amb els anys creixeria com a projecte musical a la vegada que ells també s’involucraven a la lluita juvenil del barri. El resultat final es va dir ALERTA, i després d’una pausa als escenaris, el dia 21 tornaran a ser amb nosaltres a la plaça Virreina per celebrar els 19 anys de lluita juvenil a Gràcia de la qual segueixen formant part.

En aquesta càpsula, la Roser ens explica quin sentit té per a elles utilitzar aquest mitjà d’expressió política, i perquè és important que existeixin aquest tipus de grups que difonguin un missatge compromès. En aquest sentit, ALERTA aprofitarà per presentar sobre els escenaris una cançó inèdita: SEGUEM ARRAN!

19 ANYS DE LLUITA JUVENIL A GRÀCIA!

Qui som, d’on venim i a on anem. Això és el que mostrarem amb aquestes càpsules, que ens conduiran a través del passat, el present i el futur de la lluita juvenil a la Vila de Gràcia. Des del naixement de l’Assemblea de Joves, que del no res va començar a assentar les bases sobre les que treballem avui en dia, fins a la creació d’ARRAN, passant per les apostes que mantenim i les que vam abandonar, tots els casals, les diferents lluites i okupacions!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s