[19 ANYS] Càpsula #4 PEJG

La Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia ha estat el projecte juvenil per excel•lència de la Vila de Gràcia. El jovent es va organitzar al voltant de la lluita pel Casal de Joves de Fontana, i van saber articular un moviment fort i cohesionat que ha arribat fins avui en dia. La Clara i la Wara, dues antigues membres de la PEJG de generacions diferents ens expliquen el revulsiu que va suposar per al jovent de Gràcia.

El passat mes de novembre, la PEJG va prendre la difícil decisió de renunciar al Casal de Joves de Fontana, un espai que ens cremava i que l’Ajuntament no ens deixava gestionar. Actualment, les entitats de la PEJG estan redefinint el projecte i traçant nous objectius. ARRAN Gràcia hi participem amb la mateixa il•lusió que el primer dia, i amb ganes de seguir articulant eines de coordinació útils per als col•lectius juvenils.

19 ANYS DE LLUITA JUVENIL A GRÀCIA!

Qui som, d’on venim i a on anem. Això és el que mostrarem amb aquestes càpsules, que ens conduiran a través del passat, el present i el futur de la lluita juvenil a la Vila de Gràcia. Des del naixement de l’Assemblea de Joves, que del no res va començar a assentar les bases sobre les que treballem avui en dia, fins a la creació d’ARRAN, passant per les apostes que mantenim i les que vam abandonar, tots els casals, les diferents lluites i okupacions!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s