Un any més, tots i totes a Mallorca pels Països Catalans

31 de desembre de 2007

Un any més, la Plataforma 31 de desembre convoca avui la societat mallorquina a commemorar la Diada de Mallorca, màxima expressió de les reivindicacions nacionals de l’illa.

La joventut mallorquina tornarà a ser enguany rere el bloc de manifestants encapçalat per Maulets apostant per la vertebració dels Països Catalans com a únic camí possible perquè el nostre poble sigui respectat.

La nostra llegua, els nostres drets i el nostre territori pateixen també a Mallorca les conseqüències directes de l’organització territorial, política i econòmica de l’Estat espanyol.

Però més enllà de les habituals agressions dels successius governs de l’Estat, Mallorca pateix també el caciquisme de la seva classe política. En pocs mesos, els nous representants oficials de Mallorca han pogut mostrar quin serà el caràcter i la direcció de la seva acció executiva al capdavant de les institucions de l’illa.

Especial simbolisme ha adquirit la vergonyosa renúncia a la defensa i protecció dels terrenys de Son Espases. Ni una dimissió per aquesta profunda punyalada a l’esquena de tots aquells i aquelles que estimem el nostre territori.

Mallorca segueix sumida en una economia de mercat que afecta tot el país impulsada per Madrid i París i a costa del nostre territori, de la nostra llengua i identitat, dels nostres drets com a treballadors i de la nostra dignitat com a dones.

Un any més, doncs, des de la CAJEI tornem a convocar al conjunt de la joventut catalana a fer una mostra de força i unitat a Mallorca, al costat dels i les mallorquines que cada any reuneixen més gent sota reivindicacions tan clares i directes com la que aquesta tarda serà expressada pels carrers del centre de Ciutat: l’autodeterminació pels Països Catalans.

Independència i Socialisme

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s