Ara és l’hora de la desobediència

WEB_9Ndesobeïm_mig

L’estat espanyol no permetrà mai la lliure expressió de la voluntat popular dels Països Catalans per a independitzar-nos d’ell. Ho ha demostrat abastament al llarg de la Història i ho demostra quan branda una constitució que nega expressament el dret de les catalanes i els catalans a la independència i que fins i tot impedeix explícitament qualsevol tipus de federació entre els diversos territoris dels Països Catalans. Caldrà tirar pel dret!

La independència no caldrà demanar-la ni negociar-la, sinó exercir-la. Caldrà que sigui un acte unilateral. Caldrà que siguem nosaltres, el pobre, i no les lleis i institucions espanyoles, qui validem un procés democràtic d’autodeterminació. Hem decidit ser lliures, i ho serem per la via dels fets.

Hi ha sectors de les classes dirigents que no han parat ni un sol dia de treballar per a buscar un nou pacte amb l’estat. Són els mateixos que ara ens diran que cal una llista unitària, no per a proclamar la independència, sinó per preparar el terreny per a fer un referèndum pactat amb l’estat. Són els que ens voldran embolicar amb una nova reforma constitucional a partir de l’any vinent. Cal parar-los els peus!

Aquest 9 de novembre hem de desbordar les urnes de vots per la independència. Ens cal aconseguir un escenari en què la força de la gent impedeixi que a partir del 10 de novembre CiU mercadegi amb aquests vots.

Ens cal la força de la gent per obrir processos constituents arreu dels Països Catalans. Ens caldrà la força de la desobediència per a començar a caminar sense fer cas de les lleis espanyoles!

9N Independència per canviar-ho per TOT!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s