DESOBEÏM | Pel referèndum. Per la independència. Pels Països Catalans.

ARRAN Gràcia ens hem sumat a la campanya DESOBEÏM, impulsada des de Independència per Canviar-ho Tot. L’objectiu d’aquesta iniciativa és estendre la idea que la independència ha de suposar un canvi social, econòmic i polític que asseguri la igualtat social i la democràcia real, i en faci protagonista a les classes populars.

La campanya ja s’ha començat a difondre per la Vila i les xarxes socials des de la passada diada de l’11 de setembre. La primera acció que proposem des d’aquesta campanya, és la de mobilitzar-nos en contra de la suspensió de la llei de consultes per part del Tribunal Constitucional, això és, la prohibició del referèndum d’autodeterminació al Principat de Catalunya. Fem una crida a totes les gracienques a concentrar-se a les 19h a la plaça de la Vila de Gràcia, el dia que el TC prohibeixi la consulta, per a decidir la resposta entre totes.

Cap tribunal, cap govern ni cap poder econòmic té legitimitat per a segrestar el dret d’autodeterminació del Poble Català! És el poble qui més ordena!

convocatoria-prohibicio

Per a col·laborar o per a més informació sobre la campanya, dirigiu-vos a La Barraqueta (c/ Tordera 28-30, pl. del Raspall, Vila de Gràcia) o bé a les següents xarxes socials i adreces electròniques:

– Web: DESOBEÏM

– Twitter: @percanviarhotot

– Facebook: Independència per canviar-ho tot

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s