SI CAN VIES VA A TERRA, GRÀCIA EN PEU DE GUERRA!

graciaenpeu2La Vila de Gràcia està responent a la crida de Sants. A la Vila ja s’han dut a terme diverses accions en contra de bancs, caixes, l’Ajuntament. Ahir, la columna que baixava cap a Sants va llençar ous de pintura contra la façana de l’Ajuntament de la plaça de la Vila, advertint que el que està passant a Sants passarà a Gràcia, si desallotgen el Banc Expropiat, l’Armadillo o el Casal Popular Tres Lliris.

Les convocatòries segueixen, tant a Sants com a Gràcia. No només es tracta d’espais alliberats i cases okupades, sinó d’un malestar social que porta acumulat molt de temps. En el cas de les joves tenim exemples clars que van més enllà de la manca d’espais: l’atur juvenil, les baixes condicions laborals per a les poques que tenen feina, l’altíssim preu de les matrícules i el difícil accés a l’educació pública, la pressió estètica contra les joves i la violència patriarcal, etc.

L’existència de centres socials com Can Vies, o com els diferents espais alliberats que podem trobar a la Vila de Gràcia, no són un problema, són aquells que plantegen la solució a molts problemes plantejant alternatives. Les xarxes de suport i l’organització veïnal són les propostes que portem per bandera, i el nostre mitjà per a dur-les a terme és l’autogestió.

Seguirem defensant els espais alliberats i denunciant la injustícia social que patim com a societat i com a poble! Avui a les 20h a pl. de la Vila de Gràcia, cassolada en defensa dels espais alliberats i en solidaritat amb Can Vies!

DEFENSEM ALLÒ QUE ESTIMEM!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s