OCUPEM EL METRO!

stoppujades.cdr
Aquest dijous 10 d’abril hi ha convocada l’ocupació de l’estació de Sagrera, a partir de les 20h com a mesura de pressió popular per reclamar la baixada de tarifes del transport públic. Aquella mateixa tarda hi ha convocada una reunió de Taula Social on STOP PUJADES participarà al costat de la FAVB, CONFAVC i PTP i davant de l’Autoritat del Transport Metropolità.

Després de 102 dies des de la primera convocatòria, milers de persones s’han mobilitzat, més de 100 entitats han donat recolzament, més de 100 càrrecs electes han firmat el manifest, gairebé una quarantena de municipis han aprovat mocions de suport i el Parlament de Catalunya, en el mateix sentit, ha instat a l’ATM (Conselleria de Territori) a recodibuixnsiderar a la baixa l’últim augment de tarifes.

Amb tota la legitimitat popular de la protesta als metros i carrers i amb tota la legitimitat institucional que ha arribat a tots els estaments administratius, reclamem la concreció i l’aplicació d’una rectificació de les tarifes de transport públic, com un primer pas per un debat a fons sobre el model de transport públic i criteris tarifaris d’acord amb la situació econòmica actual.

Us convidem a tots i a totes a formar part d’aquesta pressió social que s’expressarà el proper dijous dia 10 d’abril, a partir de les 20h. Hi haurà actuacions musicals, ponències, sopar i, finalment, es farà una assemblea oberta on s’exposarà el resultat de la Taula Social amb l’ATM.

#STOPPUJADESTRANSPORT
#NOPAGUEM

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s