L’Esquerra Independentista de Gràcia davant de les imputacions a l’Audiència Nacional

21CIU

Davant de la imputació per part de l’Audiència Nacional dels companys Ferran i Gregori, de la petició desmesurada de dos anys de presó i del judici a què s’hauran de enfrontar el 27 de març a Madrid, així com de la imputació de set independentistes més pels actes de la diada del 2013, el conjunt de les organitzacions de l’Esquerra Independentista de Gràcia:

Expressem amb els imputats solidaritat plena, forta i indiscutible.

Denunciem el caràcter polític i repressiu de les imputacions, que pretenen criminalitzar la solidaritat amb les preses polítiques i qualsevol crítica a la política penitenciària de l’Estat Espanyol, de dispersió i de vulneració dels drets humans.

Denunciem la funció repressiva i delatora d’una certa premsa, tant local com extra local, eina al servei de les forces de seguretat i dels poders judiciaris, sempre disposada, amb les seves campanyes mediàtiques de criminalització, a assenyalar les futures víctimes de la repressió.

Constatem la contradicció entre la llibertat d’expressió i l’estat espanyol que, fonamentat en la imposició i la violència, en l’amenaça i el blindatge constitucional de l’uniformització constant, xoca un cop més amb la rebel·lia, en formes i continguts, d’uns valents lluitadors i lluitadores.

Rebutgem el tribunal de l’Audiència Nacional pel seu caràcter polític i d’excepció, expressió visible de la naturalesa opressora, centralitzadora i antidemocràtica de l’Estat espanyol, a tots els territoris sota la seva dominació.

Reafirmem que, ara més que mai, és el moment de la lluita, de la desobediència, de la ruptura amb l’Estat Espanyol i amb els poders econòmics i financers, locals i internacionals, per a poder autodeterminar-nos com a poble i avançar cap a uns Països Catalans independents, socialistes i feministes.

– Cridem a participar de la concentració que tindrà lloc divendres 21 a les 19h davant la seu de CIU per a denunciar la seva complicitat amb les imputacions a l’Audiència Nacional.

L’ESTAT ESPANYOL CULPABLE, CIU CÒMPLICE!

ARRAN Gràcia, CUP Barcelona – Districte Gràcia, Endavant Gràcia, SEPC Secundària – Gràcia/Sarrià – St. Gervasi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s