El jovent construïm l’alternativa des del Casal Popular Tres Lliris

 

Ja fa més d’una setmana que les joves varem fer pública la okupació de l’antiga sucursal de Catalunya Caixa a la cruïlla de Travessera de Gràcia amb Bailén. Des de llavors ja s’hi ha fet molta feina d’acondicionament, s’hi han realitzat nombroses activitats com concerts i passis de documental, i ja s’han dut a terme dues assemblees obertes de gestió de l’espai.

Diumenge passat l’assemblea va escollir nom: Casal Popular Tres Lliris! A banda d’això, alguns col·lectius van demanar que el Casal fos el seu punt d’acció principal, com per exemple ho vam fer ARRAN Gràcia o el Grup de Dones Feministes de Gràcia, així com la Coordinadora d’Estudiants SEPC Gràcia-Sarrià-St Gervasi i la Plataforma d’Entitats Juvenils, que van demanar poder-s’hi reunir. 

Entre totes construirem aquest Casal, perquè sigui el referent del moviment juvenil organitzat gracienc. Les joves d’ARRAN Gràcia no ens quedarem enrere i participarem posant el nostre granet de sorra en aquest projecte engrescador, plural i novedós, que beu de les experiències del passat, però es llença cap a una experiència absolutament diferent.

Serem els tres lliris que naixeran entre les runes del vell món que s’ensorra!

CP·llirispromo

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s