Les alternatives es construeixen a mà i sense permís!

image

Sovint es diu que el jovent som la força del futur negant-nos, d’aquesta manera, el paper que tenim en el present. S’oblida que som nosaltres, les joves, les que patim, més violentament les agressions d’aquest sistema desigual. Som nosaltres qui tenim una taxa d’atur del 60%, les que patim l’espanyolització imposada pel ministre Wert, a les qui es nega els recursos per a avortar amb seguretat. És a nosaltres a qui apallissen, detenen i empresonen quan gosem alçar la veu.

El jovent som la nosa del sistema. Algú a qui cal dirigir i mantenir en silenci. Som l’etern enemic intern dels qui governen des dels despatxos ubicats a Brussel·les, Madrid o Barcelona.

 Davant d’això, el jovent gracienc hem plantat cara!

Hem mogut fitxa i ara juguem a l’ofensiva. Contra immobiliàries i bancs, que beneficiant-se de la nostra misèria, ens neguen l’oportunitat d’autogestionar les nostres vides. Contra la “indisoluble unidad de la nación española” que ens impedeix expressar-nos amb llibertat. Contra el conjunt d’un sistema pensat per al benefici d’uns pocs a costa del treball de la majoria. Contra la seva moral, sustentada per una església que ens vol esclaves i acrítiques.

Hem alliberat aquest espai com a resposta a la manca d’espais autogestionats per joves que existeixen a la Vila de Gràcia. Ho hem fet per a poder decidir sobre nosaltres mateixes, per a poder dur a terme aquells projectes que ens permetin realitzar-nos, formar-nos, compartir… Per contribuir a la construcció de la Unitat Popular, espai des d’on teixir una Vila i una societat lliures i crítiques amb el que ens envolta.

És per això que aquest nou espai pretén ser un punt de trobada per a totes aquelles joves que no pensem restar immòbils i que estem decidides a transformar allò que no funciona.

Vine i Participa! El Casal és el teu espai!

Vila de Gràcia, Països Catalans.

Propera assemblea: Diumenge 9 a les 17 h

Lloc del Casal: Travessera de Gràcia 227, amb Bailèn

Segueix-nos a twitter: @casalgracia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s