10 dies de presó per no pagar 60 euros!

Dilluns passat va ser detingut un membre de la Plataforma contra el Pla Caufec acusat d’haver participat en una acció de denúncia a Esplugues de Llobregat.

Ell és una de les tres persones que va romandre penjada a més de 50 metres d’altura per denunciar el greu cas d’especulació que envolta el macro-projecte urbanístic a la muntanya de Sant Pere Màrtir.

Les accions d’insubmissió i desobediència envers les obres del Pla Caufec han comptat sempre amb el suport dels veïns i veïnes d’Esplugues i, evidentment, també amb els dels moviments socials i ecologistes d’arreu del país.

La detenció de l’activista anti-Pla Caufec, actualment a la comissaria de travessera de les corts, és la clara mostra de com les entitat públiques i privades interessades en els sucosos beneficis del projecte urbanístic estan disposades a fer callar les veus dissidents i de denúncia amb tots els mitjans la seu abast.

En veure com el membre de la plataforma s’ha negat a pagar la pena multa que se l’imposà judicialment i a participar de qualsevol activitat forçada per les institucions repressives de l’Estat espanyol, el jutge i les parts personades en el cas no han dubtat a donar el seu visti-plau a decretar la cerca i captura i la detenció de l’activista.

La pena multa imposada, de 60 euros, era perfectament assumible per la Plataforma Popular Contra el Pla Caufec i pel conjunt de moviments i organitzacions que ens oposem a la destrucció del nostre patrimoni històric i natural. Però el conjunt de membres de la Plataforma contra el Pla Caufec han donat a l’Estat espanyol, a les promotores i a les institucions públiques locals tota una lliçó de dignitat i resistència davant les seves imposicions, negant-se a engrossar els seus beneficis amb aquest acte d’insubmissió a la pena.

Davant d’aquesta mostra de dignitat i compromís la CAJEI li volem mostrar tot el nostre suport i la nostra solidaritat.

Ni pla caufec ni repressió!
10 dies de presó per no pagar 60 euros

CAJEI

www.moviments.net/noalplacaufec

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s