LA CRISI DEL CAPITALISME, QUE LA PAGUIN ELS RICS!

Diferents col·lectius de la Vila de Gràcia, entre ells l’Assemblea de Joves de Gràcia (AJG), s’han organitzat per constituir la plataforma “Gràcia en Crisi” que pretén ser un espai de trobada per debatre, reflexionar i mobilitzar-se davant dels devastadors efectes de la crisi econòmica.

Aquest dissabte 22 de novembre, tindrà lloc la primera activitat organitzada pel col·lectiu que consistirà en una cercavila reivindicativa, convocada a les 10’30 h a la Plaça de la Revolució.

La cassolada-cercavila anirà recorrent els carrers de Gràcia passant per alguns dels seus racons més emblemàtics, mentre s’anirà fent difussió de les problemàtiques de la crisi.

Veïns i veïnes porteu cassoles, xiulets i qualsevol cosa que considereu, per fer-vos sentir. Hem de deixar ben clar que no pagarem una crisi que ells han creat, perquè les nostres vides valen molt més que l’esclavitud al capital que segueixen proposant.

Perquè al capitalisme no se’l reforma, se’l destrueix!

No et quedis a casa, mobilitza’t i actua!

Convoca: Gràcia en Crisi, amb el suport de: Endavant (OSAN) de Gràcia, AJG, La Torna, Ateneu Republicà, En Lluita, Revolta Global i persones a títol individual
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s