EL CASAL DE JOVES: Mofa del districte al jovent gracienc

Els responsables del Districte de Gràcia, governat per PSOE i IC, han mostat una vegada més el seu menyspreu per les entitats juvenils i el conjunt de joves graciencs.

casal jovesEl projecte de Casal de Joves, una reivindicació històrica del moviment juvenil gracienc, ja havia aixecat les lògiques sospites en saber-se que compartiria amb el Consell de Joventut de Barcelona, que n’ha acabat sent pràcticament l’únic destinatari.

Ara s’ha fet públic el pla, que preveu que dels 3000 metres quadrats de l’equipament, només 4 miserables despatxos de 15 m2 seran per als col·lectius graciencs, a més, el districte no compta per a res amb els joves de la vila per a la gestió del Casal, que gestionaran en majoria els tècnics municipals. Dels 14 membres del consell gestor, només 4 estan destinats a entitats de joves i no hi ha cap garantia que sigui gracienques.

La burla del Districte no ha trigat a despertar les crítiques, tant per la insultant proposta com per l’absoluita manca de transparència, participació i de representativitat del procés, en Marc Vilalta, de l’esplai GMM afirmava, «No se’ns ha preguntat res, i ens trobem que el districte pren decisions de les quals, a sobre, ens assabentem pels mitjans de comunicació». Igualment des de l’Assemblea de Joves de Gràcia, Ramon Armengol ha deixat clar que aquest no té res a veure amb el Casal que fa falta a Gràcia, i ha denunciat l’actitud del Districte.

La Plataforma d’entitats Juvenils ja ha deixat clar el seu posicionament crític i reclama : “Volem un Casal de Joves autogestionat on siguin els joves qui decideixin què es fa o es deixa de fer, com s’organitza i de quina manera es prenen les desicions”. (Extret de Graciaviva.cat)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s