COLA’T [Manifest]

Contra el preu abusiu del transport públic: COLA’T

L’encariment que any rere any es produeix en el preu del transport públic, està convertint aquest, en un mitja de transport en un privilegi i no pas, en un servei a l’abast de la classe treballadora. Cada inici d’any el preu del bitllet del transport augmenta d’una forma indiscriminada i arbitrària (per sobre de l’IPC) sense que això suposi una millora del servei. Aquest mitja de transport és el mitja de treballadores i treballadors, de jubilades i jubilats, d’estudiants, i de persones respectuoses asmb el medi ambient, ja que aquest mitja és menys contaminant que el cotxe o la moto. Des de l’assemblea de joves de Gràcia considerem que l’increment dels preus del transport públic provoca:

-Afavorir la utilització del cotxe i la moto per desplaçar-se, creant embussos i per tant contaminant.

-Augmentar el nombre de gent que utilitza el transport públic sense pagar, amb el que ATM i l’Administració responen amb mesures coercitives i de control social (càmeres de videovigilància, seguretat privada..) que utilitzen com a justificació per encarir el bitllet.

-Convertir el transport públic en un mitja de transport fora de l’abast dels seus usuaris.

Aquest any 2008 estarem pagnt 7 euros amb 20 cèntims per la viatges de transport públic. Això vol dir que estem pagant cad viatge a 72 cèntims, que són gairabé 120 pessetes. 120 pessetes per un viatge que en ocasions, no supera els 10 minuts de durada. Davant d’aquest alarmant fet, des de l’AJG convidem a tots els usuaris i usuàries a exercir la desobediència civil com a forma de protesta.

FINS QUAN HAUREM DE SEGUIR AGUANTANT?
CONTRA ELS PREU ABUSIUS DEL TRANSPORT PÚBLIC, DESOBEDIÈNCIA!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s