CASAL POPULAR DE GRÀCIA

El Casal Popular de Gràcia va ser un espai alliberat per l’Assemblea de Joves de Gràcia el febrer de 2002. Era un punt de trobada de la gent més jove de la Vila on hi tenen lloc tota mena d’activitats tant polítiques com lúdiques.

Al llarg dels seus 11 anys d’història, el Casal va esdevenir un símbol de resistència de la Gràcia obrera, popular i combativa contra l’especulació immobiliària i les polítiques socials i urbanístiques de l’Ajuntament de Barcelona i el Districte de Gràcia.

A finals del 2009, el Casal va patir un procés judicial que va finalitzar amb el seu desallotjament el passat 8 d’abril del 2013. No obstant això, des d’Arran Gràcia, amb el suport de desenes d’entitats i centenars de veïns i veïnes, ens vam mobilitzar per a mostrar nostre rebuig al desallotjament.

Ara, les joves de la Vila tornem a estar sense punt de trobada, sense espai on organitzar-nos, i ens tornem a trobar al carrer, on tampoc ens hi volen. Ara més que mai, des d’Arran Gràcia defensem la ocupació com a opció legítima per a cobrir les nostres necessitats, a més de considerar-la un mitjà imprescindible en la lluita contra l’especulació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s